Дієта “5 ложок”: як швидко скинути вагу до важливої події

 

 

 

 

Така дієта може бути тільки короткостроковою, бо згодом здатна спровокувати погіршення травлення і, більш того, збільшення ваги.

Про це повідомляє “Народна правда

Порція не повинна перевищувати 5 ложок – тобто 125-150 грамів. Їсти ж можна все і не важливо в який час – головне, щоб проміжок становив 3 години. При цьому прийомів їжі на добу має бути п’ять, можна – шість. Солодке, борошняне, газовані напої все-таки краще не їсти. Тримати дієту можна від 7 до 30 днів – залежно від того скільки кг потрібно скинути.

Таким чином за тиждень можна розстатися з 5-ма – 8-ма кілограмами. Головна причина – зменшення порцій, адже найчастіше причиною надмірної ваги є розтягнутий шлунок.

У добу людині необхідно споживати близько один-півтора кілограма їжі, а на цій дієті вона її отримуватиме в два або два з половиною рази менше.

Таке схуднення дає короткочасний ефект – при виході з дієти вага набирається в розмірі 95-99% від колишньої. Суттєвим є те, що при подібному схудненні, воно відбувається не за рахунок зменшення жиру, а за рахунок м’язів.

Для розщеплення жирових клітин потрібно більше часу і зовсім інша тактика.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram.

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь