“Просто свинство”: Біля музею “Поштова станція” невідомі викинули купу сміття

 

 

 

 

Твої дії характеризують тебе. Коли людина поводитися по-свинськи, хіба можна її вважати розумним створінням? Питання, звісно риторичне…

Ранком 25 травня працівники відомого на всю Україну Ніжинського музею “Поштова станція” побачили під огорожею закладу купу сміття. Звісно, що хтось викинув її туди навмисно. Та що про це думають власне самі музейники? Про це у них поцікавився сайт “НЕЖАТИН”.

“Купу сміття виявили одразу по приходу на роботу. Мабуть, “свідомі” ніжинці не змогли донести пакет домашнього сміття до урн, розташованих на відстані кількох метрів від музею. Таке відношення до жителів міста, і взагалі, до навколишнього середовища вражає. Вчинили некультурно поряд з закладом культури”, – коментують у музеї.

Дійсно, якби таку картину побачив першим турист, у нього залишились би лише найкращі враження про місто і його красу. Ми всі хочемо, аби до нас приїздили гості з інших міст та країн, аби розвивався туризм і від того всім було краще. Та чи готові ми бути чемними господарями і як мінімум, хоча б не смітити в себе вдома?

Марина Волинець

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram.

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь