Медикам Ніжина виплатили надбавки

 

 

 

 

червня відбулась чергова нарада під керівництвом міського голови Анатолія Лінника з керівниками медичних закладів міста, пише nizhynrada.

Фото з мережі

У ході наради керівники закладів прозвітували про виконання контрольних доручень. Обговорили придбання медичного обладнання для відділень міської лікарні, розташування та облаштування приміщень для надання медичних послуг та штатний розпис закладів, процедуру реєстрації самозвернень до лікарів вторинної ланки без направлень від сімейних лікарів.
Генеральний директор КНП «Ніжинської центральної міської лікарні імені Миколи Галицького» Олександр Костирко зазначив, що всім медичним працівникам, які працювали з хворими на COVID-19, виплачені надбавки у розмірі 300% відповідно до відпрацьованого часу.
Міський голова Анатолій Лінник не залишив без уваги роботу мобільної бригади по збору біологічного матеріалу для проведення аналізів ПЛР. При Ніжинському міському центрі первинної медико-санітарної допомоги створена та функціонує мобільна бригада по збору біологічного матеріалу для проведення аналізів ПЛР. Працівники із складу мобільної бригади забезпечені всіма засобами індивідуального захисту (окуляри, маски, бахіли, біозахисні костюми). А також звернув особливу увагу на забезпеченні необхідними індивідуальними засобами захисту всіх медичних працівників та їх безпеку на робочому місці.
Усі медичні установи працюють в режимі карантинних обмежень. Медичні заклади забезпечені необхідними засобами індивідуального захисту. Медичні працівники планово проходять тестування на COVID-19.
Очільник міста наголосив на якості наданні медичних послуг. Кожен керівник медичного закладу повинен усвідомлювати важливість дотримання алгоритму дій в умовах карантину та впроваджувати визначений комплекс заходів на місцях. 

Відділ інформаційно-аналітичної роботи 
та комунікацій з громадськістю, Ольга Гук

Фото з мережі

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram.

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь