Доставка Квітів на Відстані: Вибір Троянд для Коханої

Сьогодні дуже актуальною вважається така послуга як доставка квітів. Квіткова композиція може бути подарована на честь дня народження, ювілею, випускного, річниці весілля чи іншого свята. Незалежно від приводу завжди приємно дарувати квіти жінці і бачити, наскільки вона від цього щаслива.

 

Позитивні емоції завдяки доставці квітів

Виникають ситуації, коли чоловік не завжди знаходиться поруч, в таких випадках варто замовити доставку на відстані. В країні може бути карантин, але це не завадить забезпечити коханій неймовірні почуття, емоції і святковий настрій. Для цього варто відвідати сайт buketland.com.ua/chernigov і скористатись доступною послугою.

Чому варто замовити квіти? На це є декілька причин:

  • швидкість виконання замовлення. Час лише витрачається на оформлення букета, а потім служба швидко доставляє композицію на вказаний адрес;
  • квіти залишаються живими, красивими і свіжими. Навіть через годину часу, поки їх везуть до дівчини, вони не зав’януть, адже флористи використовують спеціальні губки, які знаходяться в основі букета;
  • великий асортимент квітів. Тут можна вибрати будь-які квіти, враховуючи вподобання дружини чи колеги. Флористи можуть скласти не лише стандартний букет, а також доповнити квіти кошиком з фруктами чи декоративними елементами. Тобто створити нестандартну подачу.

Вибираючи квіти важливо знати, який колір найкраще покаже ваші почуття і продемонструє ваше ставлення до жінки.

Колір троянд

Троянда завжди вважалась королевою квітів і саме букети з її участю замовляють найчастіше. Квіти з доставкою в Чернігові допоможуть чоловіку висловити свої почуття дівчині або жінці. Якщо створити правильну комбінацію, то це передасть ще й всю глибину тих почуттів.

Білий

Цей колір завжди символізував доброту, невинність, чистоту. Коли в букеті знаходяться троянди білого кольору, то композиція вважається нейтральною і ненав’язливою.

Червоний

Він неймовірно популярний, такі троянди часто використовуються для оформлення букетів. Відтінок символізує вогонь, любов, пристрасть, яка панує між двома людьми. Чоловік може вручити подібний варіант коханій дівчині, до якої відчуває неймовірно сильні почуття, дружині або своїй коханці.

Жовтий

Більшість людей вважає, що цей колір говорить про розлуку. Але в деяких країнах саме жовтий колір вважають символом сонця, гарного настрою, радості, щастя. Однак не рекомендується замовляти доставку квітів Чернигів в вигляді жовтих троянд молодій дівчині, з якою хлопець лише недавно познайомився. Адже він не знає, як пані відноситься до цього відтінку.

Рожевий

Цей відтінок натякає на особливо ніжну, чисту любов до жінки. Троянди в даному кольорі вважаються універсальними, тому їх можна дарувати жінкам незалежно від віку.

Помаранчевий

Такі квіти виглядають багато, святково, являються символом щастя. Крім того, це колір позитиву.

5ed55e5e9ce59.png

Вибір троянд

Коли чоловік замовляє доставку квітів Чернігів, він уточнює, які саме квіти потрібно надіслати коханій жінці, якого кольору. Важливо при виборі букету враховувати деякі фактори:

  • зовнішність дівчини. Брюнеткам рекомендують брати червоні квіти. Блондинкам більше підходять світлі, ніжні відтінки композицій (кремовий, рожевий). Для рудоволосих, шатенок флористи складуть букет з бордових або фіолетових квітів, які будуть доповнені зеленню;
  • знак зодіаку. Є таке припущення, що дівчатам – Левам, Тільцям, Овнам потрібно підбирати царські, ефектні, великі квіти, які володіють яскравим ароматом. Це можуть бути яскраві тюльпани, півонії, гладіолуси, троянди.

Студія доставки квітів BuketLand оформляє вражаючу композицію зі свіжих квітів. Тут не буде надто багато фарб, блискіток, гримування. Пелюстки відрізняються природнім блиском і гладкістю, а також не мають зморшок. Флористи можуть зібрати букет для вашої дівчини, щоб забезпечити їй неймовірні емоції.

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь