Названо дату, коли відновлять роботу кінотеатри

 

 

 

 

Кінотеатри в Україні можуть поновити роботу з другого липня.

Про це на своїй сторінці у Telegram написав голова підкомітету у сфері кінематографу та реклами комітету Верховної Ради з гуманітарної та інформаційної політики Павло Сушко.

За його словам, кінотеатри не відкрилися 10 червня, як це визначив Кабмін у черговому етапі послаблення карантину, через брак нових стрічок.

«До липня їм просто нема з чим зустрічати глядача. А запуститися в роботу, при відкритті, потрібно одразу на всю 100% потужність – персоналу і технічного забезпечення. Нести повні витрати. Відповідно, працювати в збиток, коли індустрія і без того виснажена карантином», – пояснив Сушко. Також він розповів, що на спільній зустрічі з очільником МОЗ Максимом Степановим, новим міністром культури та інформаційної політики Олександром Ткаченком та представниками кінотеатрів було попередньо визначено, що кінотеатри зустрічатимуть глядачів з 2 липня.

Як повідомляв УНІАН, на початку червня головний санітарний лікар, заступник міністра охорони здоров’я Віктор Ляшко анонсував, що в Україні з 10 червня почнуть відкривати різні установи, закриті через карантин, у тому числі – кінотеатри, санаторії та дитячі табори.

unian.ua

Фото з мережі

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram.

 

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь