Тисячі не отримають гроші: в Україні трапився масштабний збій системи монетизації субсидій

 

 

 

 

При цьому якщо пільговик матиме борг в 340 гривень, в наступному опалювальному сезоні право на монетизацію він втратить.

Система монетизації субсидій дала збій – пільговикам не надходять SMS-повідомлення про оплату комуналки і люди не знають, чи отримують державну допомогу.

Як передає НАРОДНА ПРАВДА, про це йдеться в сюжеті ТСН.

Міністерство соціальної політики завалили скаргами на діючу схему нарахування пільг та субсидії: “У нас 5 300 пільговиків, які отримують знижку на житлово-комунальні послуги. З них 5% – це готівкова форма, 95% – це люди, які отримують свою пільгу через “Ощадбанк”.

За словами начальниці Управління праці та соціального захисту Печерського району Києва Ольги Мозгової, ті, хто не написав заяву до 15 жовтня, мають безготівкову монетизацію. Замість “живих грошей” комуналку за них платить державний банк. Однак багатьом повідомлення від банку з невстановлених причин не надходять.

 

У свою чергу у банку  додали, що Ощадбанк може мати некоректні дані: “У випадку, якщо щось змінилося у людини і можуть бути розбіжності. Це пов’язано з тим, що Управління соцзахисту не представило необхідну інформацію”.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram.

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь