Сесію Ніжинради перенесли через непорозуміння між керівником та підлеглою

 

 

 

 

Засідання сесії Ніжинської міської ради почалось із заяви депутата Костянтина Смалія в адресу іншого депутата – Андрія Гомоляко, котрий працює заступником начальника КП «ВУКГ». Останній, за його словами, вчинив недопустимі дії у бік своєї підлеглої.
«Я виставив пост у Фейсбук, де подякував прибиральниці мого мікрорайону за її добросовісну роботу. Жодного політпіару. Це робив як звичайна людина, аби про таких відкритих і сумлінних працівників знало все місто. На наступний день до мене підійшла в сльозах та попросила видалити пост. За її словами Андрій Гомоляко пригрозив їй звільненням якщо подібні пости з’являтимуться в майбутньому».

🔝‼️Її знають всі!!-всі хто проживає або буває в районі Амосова(Семашко)Її бачать і рано вранці і піздно ввечорі,але…

Опубліковано Константином Смалим Вівторок, 23 червня 2020 р.

Від фракції депутат вимагав з’ясування обставин, публічного вибачення та звільнення Андрія Гомоляко з посади, адже кожна людина має право на свободу думки й дій і приводу погрожувати працівниці не було. Водночас Андрія Гомоляко не було на засіданні сесії. Отже, аби вияснити деталі та дочекатись депутата була оголошена перерва на 15 хв. Але все ж дочекатись депутата не вдалось. Фракція «Самопомочі» відмовилась брати участь в засіданні сесії.

Секретар міської ради Валерій Салогуб запропонував зробити перерву до 16:00 п’ятниці 26 червня. Попередньо протокольно було зафіксовано прохання депутата провести службове розслідування. Дане питання виноситиметься на комісію з питань законності, аби вияснити деталі ситуації й прийняти відповідне рішення.
Задля об’єктивного висвітлення даної теми журналісти сайту “Нежатин” звернулись власне до самого Андрія Гомоляко та попросили прокоментувати. На що отримали відповідь:

“Вважаю – це політичне переслідування. У нас на підприємстві щоранку відбувається нарада з працівниками. Ми розбираємо доручення і план на день. Сьогодні були певні проблеми з технікою, тому запізнився на сесію. А з приводу моїх відносин з працівницею, я завжди до неї був позитивно налаштований. І навіть на відзначення 100-річного ювілею, за моїм поданням, міський голова вручив Інні грамоту, як одній з тих, хто найефективніше працює. Ранковим дзвінком на рахунок того, що без мене не починають сесію, був шокований. Навпаки чудово, що роботи прибиральників у Ніжині відмічають».

Та на чиєму ж боці правда, визначатимуть на профільній комісії та в ході службового розслідування.

Але ж хотілось би зазначити, що навіть ймовірний конфлікт депутата з працівником комунального закладу не є підставою зривати сесію депутатам від «Самопомочі», тим самим зупиняти прийняття важливих рішень для міста. Адже в багатьох виникає припущення, що ця ситуація може бути політичною ширмою, за якою ховається справжня суть.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь