Працівниця КП “ВУКГ” особисто з’явилась на сесію, щоб розставити крапки над “і”

 

 

 

 

Проведення пленарного засідання сесії Ніжинради першопочатково планувалось на середу, 24 червня. Проте, у зв’язку з непорозумінням між керівником та підлеглою, сесію перенесли на п’ятницю 26 червня.

Нагадаємо, депутат Костянтин Смалій підняв питання недопустимого відношення заступника начальника КП “ВУКГ” у бік своєї підлеглої, комунальної працівниці Ніни Сич. Попередньо депутат зробив фото з жінкою, наголосивши на її бездоганній та чудовій роботі. На засіданні сесії зауважив, що наступного дня жінка підійшла до нього в сльозах із проханням видалити пост, адже керівник їй, нібито, погрожував звільненням в разі подібного піару в майбутньому. Між депутатами це викликало бурхливе обговорення. Засідання сесії було відкладено, а комісія з питань законності почала вивчення даного питання.

Працівниця КП “ВУКГ” Інна особисто з’явилась на сесію в п’ятницю, аби розставити всі крапки над “і”:

“Я пришла по добрій волі. Багато мешканців вулиці “Сємашко підходили до мене з питання: “Чи це правда, що Андрій Гомаляко погрожував звільнити?” Такого не було, і конфлікту між нами не існує. Єдине, що було в мою адресу — подяка. Працюю за контрактом, а тому звільнити мене можуть лише, якщо буду працювати неефективно. Прошу зупинити службове розслідування, і питання про звільнення з посади Андрія Гомоляко”.

Даний виступ прокоментував ініціатор питання Костянтин Смалій:

“Якщо і надалі буду бачити жінку зі сльозами на очах, ставатиму на її захист. До правди ще вчора я подзвонив, і попросив щоб розслідування не було. Говорив і з Інною пів години… Мабуть, вона втомилась від своєї популярності. Мабуть, в цьому я винуватий, але наголошую, якщо ще раз побачу сльози, повторю, і буду захищати інтереси людини”.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram.

 

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь