Прилучанин, який убив сусіда, сидітиме за ґратами до 10 років

 

 

 

 

За процесуального керівництва Прилуцької місцевої прокуратури 27.07.2020 із направленням обвинувального акту до суду завершено досудове розслідування стосовно 35-річного жителя м.Прилуки, за фактом завдання тяжких тілесних ушкоджень, що спричинили смерть потерпілого.

В ході досудового розслідування встановлено, що в кінці травня цього року обвинувачений під час сварки на побутовому грунті побив свого 55-річного сусіда, заподіявши останньому числених ударів по голові, внаслідок чого останній від заподіяних травм головного мозку 02.06.2020 помер.

На підставі забраних досудовим розслідуванням доказів особі висунуто обвинувачення у вчиненні злочину, передбаченого ч.2 ст.121 КК України, обвинувальний акт скеровано до суду для розгляду по суті, разом з клопотанням про продовження строку застосування обраного під час досудового розслідування запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Довідково: згідно ч.2 ст.121 КК України умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого, карається позбавленням волі на строк від семи до десяти років.

Джерело: svoboda.fm

Фото з мережі

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram.

 

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь