ДТП на Чернігівщині: п’яний водій віз цілу родину

 

 

 

 

На проспекті Миру при в’їзді в Чернігів сталася ДТП – легковик жовтого кольору врізався у відбійник. В авто двоє дорослих та маленька дитина. Чи потрібна “швидка” – не відомо.

Таке повідомлення надійшло на лінію “102” вчора близько восьмої вечора від жінки, що стала свідком пригоди. За вказаною адресою одразу направили кілька екіпажів патрульної поліції.

Прибувши на місце, інспектори побачили ВАЗ-2101 з механічними пошкодженнями, які характерні для ДТП. Поряд з автомобілем були двоє дорослих (чоловік і жінка) та дитина близько чотирьох років. Помітивши поліцейських, чоловік та жінка намагалися залишити місце пригоди, забравши дитину із собою.

Завдяки свідкам патрульні швидко з’ясували, що особи, які намагаються утекти, їхали у жовтому ВАЗі і потрапили в дорожньо-транспортну пригоду. Чоловік перебував за кермом, а жінка з дитиною були пасажирами. Від самого початку спілкування охоронці порядку помітили у громадянина зовнішні ознаки алкогольного сп’яніння.

Чоловік категорично відмовився від проходження медичного огляду у встановленому законом порядку і намагався переконати, що не був за кермом у момент ДТП, навіть за присутності свідків пригоди. Поведінка водія стала зрозуміла патрульним, коли вони перевірили його дані. Виявилося, що рішенням суду громадянин позбавлений права керування транспортними засобами за кермування в стані сп’яніння.

Поліцейські склали на водія кілька адміністративних матеріалів, а саме: за ч. 2 ст. 130 (Керування транспортним засобом в стані алкогольного сп’яніння вчинене повторно протягом року), ст. 124 (Порушення ПДР, що призвело до ДТП), ч. 4 ст. 126 (Керування транспортним засобом собою, що позбавлена права керування) КУпАП.

Автомобіль доправлений на арештмайданчик. Для оцінки поведінки дорослих у відношенні до власної дитини на місце прибув співробітник ювенальної поліції. До всього цього патрульні викликали на місце ще й слідчо-оперативну групу, оскільки під час поверхневої перевірки виявили у водія пакет з рослинною речовиною, схожою на коноплі.

Патрульна поліція Чернігівської області

Джерело:cheline.com.ua

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь