Мед є вкрай корисним продуктом, разом з тим його не рекомендується їсти при певних захворюваннях. Медики назвали ряд таких хвороб, в число яких входить цукровий діабет.
Багато любителів меду цінують даний продукт за незаперечну користь і особливий смак.
Однак є деякі протипоказання. За інформацією дієтологів, надмірні порції даного продукту можуть викликати алергічну реакцію у вигляді висипу на шкірі, а також періодичного свербіння. Пацієнтам, що страждають на цукровий діабет, причому і першого і другого типів, названий солодкий склад їсти заборонено, так як він може негативно вплинути на рівень глюкози в крові, різко збільшивши її концентрацію. Слід уникати меду, а також продуктів з його додаванням тим пацієнтам, хто страждає гострим шлунково-кишковим розладом.
Фото з мережі
Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram