Для футбольної спільноти Ніжина готують свято

 

 

 

 

Справи на благо молоді, ось до чого має прагнути зацікавлена у щасливому майбутньому влада міста.
Аби в Ніжині зростала здорова молодь, мають з’являтись зони для спортивного дозвілля. Одну з таких, по вулиці Об’їжджа у 2013-ому році побудував за власні кошти, тоді міський, а зараз обласний депутат Сергій Охонько. Жителі мікрорайону дуже раділи появі нового спортивного майданчика. Зараз він перебуває на балансі міського центру «Спорт для всіх». На його території проводяться спортивні заходи. Це дійсно об’єднує місцеву молодь і спонукає до здорового способу життя.

На жаль, щороку вандали нівечать спортмайданчик, виламуючи ворота та розтягують сітку. Тож, у вересні почалися ремонтні роботи по відновленню. Планується оновлення огорожі, зварювальні роботи, благоустрій території прилеглої території.

Та для всієї спортивної спільноти є ще одна приємна новина. До 8-річчя з моменту відкриття майданчику Сергій Охонько разом з начальником відділу спорту Павлом Глушком та директором МЦ “Спорт для всіх” Сергієм Півнем мають у планах організувати спортивні змагання — турнір з футболу серед ніжинських дворових команд. Проте, на заваді стали карантинні обмеження і дата проведення буде перенесена на час, коли Ніжин вийде з «червоної зони».

«Життя продовжується і ми будемо планувати заходи спрямовані на популяризацію здорового способу життя та збереження подібних міністадіонів на території міста. Бажаю ніжинцям скоріше одужувати, набиратись сил і життєвої енергії. Ми маємо бути сильними й налаштованими на позитив, адже Ніжин – Батьківщина щасливих людей», – коментує організатор турніру, депутат обласної ради Сергій Охонько.

Підготувала Марина Волинець

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram.

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь