У Ніжині стало більше майстрів спорту зі спортивного туризму

 

 

 

 

Ніжинська спортивна спільнота поповнилась ще чотирма майстрами спорту України зі спортивного туризму.

17-20 вересня 2020 року у Голосіївському парку м. Київ відбувся командний чемпіонат України зі спортивного (пішохідного) туризму. В команду Чернігівської області входили і спортсмени з Ніжина: Шевченко Владислав, Журавльов Владислав, Півень Наталія, Козубенко Євгеній, Ковтун Руслан. Чемпіонат проходив на трьох дистанціях 5 класу складності, а саме: «Рятувальні роботи», «Крос-похід» та «Смуга перешкод».

На дистанціях «Рятувальні роботи» та «Смуга перешкод» команда виборола першість і виконала норматив Майстрів спорту України.

У загальному заліку Чемпіонату команда Чернігівщини зайняла третє місце, поступившись командам Києва та Миколаєва.
За підсумками змагань Майстрами спорту України стали: Шевченко Владислав, Журавльов Владислав, Півень Наталія та Козубенко Євгеній. 
Півень Наталія стала першою (поки що єдиною) Майстром спорту України зі спортивного туризму в Чернігівській області серед жінок.
Хочеться відмітити, що серед семи Майстрів спорту України зі спортивного туризму в області – п’ятеро Ніжинці, колишні вихованці турклубу «Рандеву» ПНЗ Центру туризму і краєзнавства учнівської молоді, керівник Ровенчин Олександр Степанович. Доречі, 26 вересня турклубу «Рандеву» виповнюється 35 років, воістину чудовий подарунок до ювілею та всесвітнього Дня туризму від випускників. Молодшому поколінню туристів є на кого рівнятись.
Методист ЦТКУМ  Ровенчин Ірина
Управління освіти Ніжинської міської ради 
Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

майстри спорту, туризм, чемпіонат

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь