Ніжинську військову частину хочуть ліквідувати: трудовий колектив б’є на сполох

 

 

 

 

Сьогодні, 24 вересня, на засіданні виконавчого комітету Ніжинської міської ради заступник міського голови Григорій Олійник зачитав листи – звернення від голови профспілкового комітету Ніжинської в\ч А 4558   Наталії Яценко та журналіста інформагенства “Укрпрес-Інфо” О.Яременко.

В них йдеться про занепокоєння трудового колективу військової частини, щодо розформування даної організації. Працівники та представники громадськості просять стати на захист Ніжинської військової частини та звернутися до уряду  з проханням недопустити її ліквідацію.

Зазначимо, що з власних джерел журналістам “Нежатин” стало відомо про те, що 30 листопада працівники мають писати заяви на звільнення, в зв’язку зі скороченням штату, через ліквідацію організації.

У вищезазначених листах- зверненнях, сказано, що дане рішення призведе до негативного впливу на добробут населення, а також буде втрачено трудові ресурси та кваліфіковані кадри.

Також трудовому колективу  не зрозуміло таке рішення під час дії особливого періоду в Україні.

На засіданні виконкому прозвучали думки про те, що у ці складні часи аморально ліквідовувати військову частину. Тож, у Ніжині планують писати листи-звернення на ім’я Президента України та стати на захист даної потужної установи.

Чи дослухаються до ніжинських працівників в\ч вищі інстанції влади, повідомимо згодом.

Фото з мережі

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь