Експерти розвінчали міфи, пов’язані з красою і здоров’ям людини

 

 

 

 

П’ять міфів про красу і здоров’я людини.

 

У народні прикмети та повір’я люди продовжують вірити навіть якщо вони вже давно розвінчані. Те ж саме стосується і краси зі здоров’ям. Особливо цим грішать жінки, думаючи, що якщо маєш тонку талію, то проживеш довше. Насправді це все міф і медики це вже давно довели, інформує Ukr.Media.

Приймати ванну під час застуди заборонено

Перший міф, який фахівці розбили в пух і прах. Навпаки купання під час грипу допомагає позбутися від багатьох вірусів, які виходять через шкіру разом з потом. Плюс, прийом ванни допомагає зміцнити імунітет, оскільки вода, мило і рушник є прекрасними протизапальними засобами. Але не варто перестаратися з антибактеріальним милом, оскільки воно вбиває не лише шкідливі мікроорганізми, а й корисні.

Пишний бюст це прекрасно

Багато жінок з маленькими грудьми мріють про пишні форми. Вони готові перенести операцію, моторошні болі і набряки після пластики, тільки б мати бажаний розмір. Але жінки, які від природи мають пишні груди, хочуть від неї позбутися. Вся річ у тім, що через тяжкість може виникати біль в шиї і спині. До того ж, пишний бюст заважає займатися спортом. Особливо болючий біг і стрибки на скакалці.

Вагітним жінкам не можна сидіти за комп’ютером

Ще один міф, який пора розвінчати. Так, випромінювання негативно впливає на жінку, але набагато шкідливіше сидіти за моніторами чоловікам, які планують зачати дитину. Вся річ у тім, що чоловічі гени нестабільні і під впливом електромагнітного поля, можуть змінювати свою структуру. Тому медики радять чоловікам в період планованого зачаття зменшити час перебування за комп’ютером і пити фолієву кислоту, що допоможе генам отримати якомога менше дефектів.

Побороти безсоння допоможе лічилка

Багато хто, коли лягають спати, але довго не можуть заснути, починають в розумі рахувати овець або баранів, думаючи, що це допоможе швидше відправитися в царство Морфея. Але, погодьтеся, рідко кому це вдається. Рахунок може допомогти, але якщо робити це в зворотному порядку. Добре уявити, як цифри крейдою написані на дошці і поступово їх стирати ганчіркою. При цьому потрібно глибоко дихати, щоб мозок міг розслабитися.

Тонка талія запорука довгого життя

Не важливий розмір талії, а важливі пропорції фігури. Для того, щоб визначити чи все нормально з талією, потрібно виміряти її і стегна, а потім розділити перший результат на інший. Ідеальне співвідношення повинне не перевищувати позначку 0,85.

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь