Один із курсантів розповів, як йому вдалося вижити під час авіакатастрофи поблизу Чугуєва

 

 

 

 

Курсант В’ячеслав Золочівський розповів, як йому вдалося вижити в авіакатастрофі військового літака Ан-26 поблизу Чугуєва.

Про це заявив голова обласної державної адміністрації Олексій Кучер, повідомляти прес-служба ОДА.
обставини, які допомогли зберегти йому життя: його накрило фюзеляжем, і вогонь не дістався до нього. Він прийшов до тями та зміг залишити ту частину літака, яка була у вогні”, – сказав Кучер на брифінгу.
Він також повідомив, що в Харківську область продовжують прибувати родичі загиблих.
“Встановлено контакти з 20 сім’ями. З 16-ма сім’ями проведені зустрічі. Ще 4 – на телефонному контакті. Організовано розміщення, харчування, транспорт і супровід для всіх, а також медична та психологічна допомога”, – додав він.
Голова ОДА зазначив, що вже визначено осіб, ДНК яких буде використано для експертизи тіл загиблих. “Виходячи з мого спілкування з органами попереднього розслідування, вже завтра почнеться відбір зразків. Експертиза по всім 25 особам буде проводитися в Харкові. На це буде знадобиться 2-3 тижні”, – додав Кучер.
Нагадаємо, ввечері 25 вересня у Харківській області на 530 км траси Київ-Харків поруч із дорогою впав військовий літак Ан-26 та одразу загорівся.
На борту були члени екіпажу, курсанти і офіцери Харківського університету Повітряних сил ЗСУ ім. Кожедуба – всього 27 осіб.
За інформацією СБУ, командир екіпажу літака Ан-26 перед катастрофою доповів про відмову лівого двигуна і запросив захід на посадку.
Міністр оборони Андрій Таран заявив, що літак Ан-26, скоріш за все, зачепився крилом за землю.
Слідчі ДБР розглядають чотири версії катастрофи військового літака Ан-26 на Харківщині.
Джерело: svoboda.fm

Фото з мережі

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram.

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь