Тетяна Обідейко: створюємо разом привабливий, комфортний і динамічний Ніжин

 

 

 

 

“Моє місто – моє натхнення”, – так про своє місто розповідає ніжинка Тетяна Обідейко. Жінка близько 5 років веде підприємницьку діяльність і вважає, що кожен своєю справою здатен вплинути на позитивний імідж Ніжина.
«Можна ходити по гостям та сусідам і дивитись, як вони гарно живуть, і що в них краще виглядає. А можна зайнятись своєю оселею, і зробити з неї маленький рай для життя. Це я порівнюю те, як ми часто приїжджаючи з інших успішних міст України або туристичних подорожей країни Європи, захоплюємось і хочемо поїхати знову. Це чудово. Та для нас такі поїздки мають стати натхненням, кожному зі свого боку прикласти зусилля, аби покращити територію біля свого будинку або підприємства», – розмірковує Тетяна Обідейко.

Журналісти нашого видання поцікавились у Тетяни, яким вона хоче бачити Ніжин через 5 років.
«Кожен із нас хоче бачити Ніжин з доглянутими вулицями, рівними дорогами і тротуарами, красивою архітектурою. Визнаю, що в нашому місті є на що подивитись і чим захопитись, чудовий клімат, який дозволяє вирощувати зелені насадження і квіти, і в першу чергу, працьовиті люди, для яких потрібні лише робочі місця. Це я до того, що нам є над чим працювати і з чого будувати місто мрії. Цього року я прийняла важливе рішення – піти кандидатом у депутати на місцеві вибори. У моїх планах разом з командою однодумців розвивати проєкти по благоустрою. Серед них запропонований командою ВО «Батьківщина» по створенню зелених зон відпочинку, публічних просторів, зон відпочинку, арт-майданчиків і т. д. Стратегічна ціль ніжинського осередку ВО “Батьківщина” – створення у місті нового модерного ландшафту”.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь