Як по одягу можна “прочитати” людину, дізнатися її характер

 

 

 

 

На початку знайомства всім хочеться дізнатися людину швидше, щоб зрозуміти, можна її довіряти чи ні. Уміння аналізувати характер по одягу допоможе оцінити сумісність, інформує Ukr.Media.

Одноманітний гардероб

Якщо людина одягається кожен раз в щось схоже, то це хороша ознака. Однотипний одяг без будь-яких серйозних змін означає, що людина дуже спокійна. Її точно можна довіряти, тому що вона не стане брехати або прикидатися. Це дуже розмірені люди, яким важко впускати у своє життя кардинальні зміни.

Типовий модник або модниця

Ці люди не хочуть, щоб їх дорікали, робили їм зауваження або критикували. Вони дуже важко переносять негатив, тому намагаються виглядати так, як того вимагає час і мода. Також це говорить про негаразди з собою, про внутрішні протиріччя і страхи. Цими людьми легко управляти, їх легко вивести з себе.

Дуже різноманітний гардероб

Сьогодні людина прийшла в діловому костюмі, а завтра в футболці і шортах. На одному тижні вона прихильник чорних тонів, на іншому ходить тільки у всьому яскравому. Це явна ознака того, що перед вами креативна, цікава і дуже незвичайна особистість. Ця людина бачить світ не так, як бачать його оточуючі.

Провокаційний образ

У жінок це кофти з глибоким вирізом, дуже короткі спідниці, оголена спина. У чоловіків — сильно обтягуюча водолазка на перекачаному тілі, розстебнуті сорочки і так далі. У таких людей невисока самооцінка. Вони часто страждають від заздрості і дуже люблять увагу з боку.

Людина-невидимка

Якщо людина одягається так, що її ніхто не помічає, значить, її дійсно цього хочеться. Це може вказувати на те, що людина постійно зайнята чимось, або вона скута і відчуває проблеми, або перед вами інтроверт, якому комфортно не бути в центрі уваги. Так одягався, скажімо, Стів Джобс, і його робота вимагала максимального занурення в процес.

Перфекціонізм у всьому

Ідеальний образ, завжди нагладжений, завжди бездоганний — це показник наявності у людини великих цілей, потужної впевненості в собі, високого рівня відповідальності. Це зібрані і дуже уважні люди. Але іноді в них можуть бути приховані неврози і підвищений рівень стресу.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь