«Скромний» Кива: скільки нардеп приховує розкоші від податкової

 

 

 

 

Хто, чим багатий, той тим і радий. Найчастішим приводом розчарування для українців є порівняння їх доходів і політиків, котрих вони утримують своїми податками. І не дивно, працюєш від зорі до зорі, від заходу сонця до сходу, а заробляєш на комунальні послуги й хліб з маслом. А якщо ми скажемо, що один з народних обранців міг «сколотити» мільйон гривень на ямі для відходів.
Народний депутат з ОПЗЖ Ілля Кива заробив на жомовій ямі 1,2 мільйона гривень. Її продаж жодним реченням не фіксується у декларації.

Разом із тим нардеп мешкає у незадекларованій квартирі, що знаходиться у центрі Києва. Площа помешкання, згідно із даними журналістського розслідування 100 кв.м., що по сумі від 1,5 тис. дол. на місяць. – близько 504 000 грн на рік. Окрім того, поряд з нардепом постійно у супроводі молодики спортивної зовнішності. Звичайно, логіка говорить про те, що це охоронці. На паперах, Ілля Кива, знову ж таки їх не декларує, хоча коштує це приблизно – 100 000 грн на місяць.

Оскільки літом цього року дана інформація була розголошена на широкий загал, серед населення почалося певне напруження. Як наслідок це стало підставою для податкової перевірити декларацію Іллі Киви.
Згідно з останніми новинами, Національне агентство з питань запобігання корупції розпочало перевірку декларації народного депутата від фракції «Опозиційна платформа — За життя» Іллі Киви. Про це повідомила прес-служба антикорупційного органу.
В агентстві зазначили, що моніторинг способу життя розпочався на підставі звернень громадян, а також матеріалів у засобах масової інформації.
Більше інформації і зокрема коментарі Іллі Киви дивіться у відео:

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь