ВО “Батьківщина” підтримує на виборах міського голови Ніжина Олександра Кодолу

 

 

 

 

*ІМІДЖ
Чернігівська обласна організація Всеукраїнського об’єднання “Батьківщина” заявляє про підтримку кандидата на посаду міського голови Ніжина.

Ним є народний депутат України VIII скликання Олександр Кодола.

 
Зокрема у заяві йдеться:
“Всеукраїнське об’єднання “Батьківщина” завжди ставила на меті захист інтересів простих громадян. Особливо зараз в непрості часи, які переживає наша країна.  Менше ніж через місяць громадяни України будуть обирати місцеві ради, голів міст і територіальних громад.
Місцеві вибори, які відбудуться 25-го жовтня, є шансом на зміни, можливістю перезавантажити некомпетентну владу та припинити експерименти над країною.
Ми маємо єдину надійну команду кандидатів в депутати до Ніжинської міської ради – людей порядних та професійних. У той же час Чернігівською обласною організацією Всеукраїнського об’єднання “Батьківщина” було вирішено не виставляти кандидатуру на посаду міського голови, а підтримати кандидатуру Олександра Кодоли.
Сьогодні Ніжин знаходиться в потужній, системній управлінській кризі. Ця криза пов’язана із непрофесійною та неефективною владою.
Завдання цих місцевих виборів – об’єднатися і показати, що українці й громади – велика сила, яка розуміє, що роблять з країною, і яка має усвідомлення того, що політика повинна бути діаметрально змінена – коли всі ресурси працюватимуть на Україну й українців.
Ми знаємо Олександра Кодолу, як ефективного політика і досвідченого управлінця, справжнього патріота України. Він реальними справами довів, що у Ніжина є потенціал, він  може і повинен розвиватися. У центрі уваги його депутатської діяльності завжди стояли інтереси Ніжина та ніжинців.
Саме тому “Батьківщина” підтримує на виборах ніжинського міського голови Олександра Михайловича Кодолу.
Ми переконані, що в Олександра Кодоли, як і у команди “Батьківщини”,  основне завдання – це захист інтересів людей, задоволення їхніх матеріальних та духовних потреб, належний порядок у громаді Ніжина“.

Нагадаємо, що Олександр Кодола також очолює Ніжинський територіальний список кандидатів партії “ЗА МАЙБУТНЄ” до Чернігівської обласної ради.

Олександр Кодола, За майбутнє, ВО Батьківщина, підтримка

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь