Статистика по коронавірусу у Ніжині за добу

 

 

 

 

За даними Управління охорони здоров’я Чернігівської ОДА станом на 17 жовтня зафіксовано 207 нових випадків інфікування COVID-19.

ПЛР-тест підтвердив захворювання у 91 чернігівця, 29 ніжинців, трьох прилучан, 31 жителя Бахмацького району, 14 – Бобровицького, тринадцяти – Чернігівського. По два випадки інфікування виявлено у Сновському і Ріпкинському районах, по одному в Носівському й Коропському. Вісім хворих у Корюківському, п’ятеро – у Новгороді-Сіверському, четверо – у Козелецькому та троє – у Семенівському районах. З них двадцять одна особа перебуває на госпіталізації, решта лікується амбулаторно. Зафіксований ще один летальний випадок. Від основного захворювання померла 69-річна жителька Куликівського району. Вона мала супутній діагноз COVID-19. Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким померлої.

Від коронавірусної інфекції одужали 97 жителів Чернігівської області: 23 чернігівці, 18 ніжинців, дев’ять прилучан, 14 жителів Чернігівського району, дев’ять – Бахмацького, п’ять – Носівського. Вісім осіб одужали у Бобровицькому і стільки ж у Козелецькому, двоє – у Прилуцькому і один – у Менському районах. З них сорок один хворий лікувався у закладах охорони здоров’я. Загалом в області 6604 підтверджених діагнозів COVID-19, з них: – 2976 пацієнтів одужало; – 3114 знаходиться на амбулаторному лікуванні; – 389 перебуває на госпіталізації у закладах охорони здоров’я; – 106 летальних випадків; – 19 померлих осіб із супутнім діагнозом COVID-19. Наразі в регіоні 3503 активні випадки коронавірусу. За минулу добу проведено 666 ПЛР-тестів та 850 ІФА-досліджень.

Джерело: cheline.com.ua

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram.

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь