Вона залила окропом перегородки горіха і щодня приймала цей настій. Результат вражає!

 

 

 

 

Коли ви чистите волоські горіхи, то викидаєте їх перегородки в сміття? Зупиніться! Не варто цього робити, і ось чому …

Виявляється, в волоському горісі, не тверда оболонка, а тонка внутрішня перегородка, яку ми звикли викидати, є просто панацеєю від всіх бід. Раніше, я пам’ятаю бабуся, заливала окропом ці перегородки і настоювала. І ось тільки тепер я зрозуміла для чого вона це робила.

По-перше це хороший засіб для заповнення дефіциту йоду в організмі

Як показують спостереження фахівців, нестача йоду в організмі здатна спровокувати розвиток багатьох захворювань, серед яких порушення роботи щитовидної залози, мастопатія, міома, аденома передміхурової залози. Нерідко дефіцит йоду обертається загальною слабкістю, тремтінням пальців, дратівливістю, забудькуватістю, підвищенням артеріального тиску.

Брак йоду – поширене явище серед людей похилого, вагітних і жінок, що годують, а також тих, хто багато часу проводить перед монітором комп’ютера.

Як приготувати настій

Висипати півсклянки витягнутих з шкаралупи перегородок в емальовану каструльку, залийте перегородки холодною водою (2 склянки) і доведіть до кипіння. Зменшивши вогонь, дайте їм настоятися хвилин 10. Остиглий відвар (кольором нагадує міцно заварений чай) процідіть і тричі в день пийте перед їжею по одному ковтку.

Тривалість прийому даного відвару коливається від 1 до 4 тижнів. Результатом стає поліпшення самопочуття, відновлення душевної рівноваги, нормалізація обміну речовин і т. д.

Також перегородки допоможуть успішно позбутися від кон’юнктивіту.

Для цього перегородки необхідно подрібнити за допомогою кавомолки. Півсклянки отриманого порошку залийте півтора склянками холодної води і, довівши до кипіння, залиште на слабкому вогні на 20 хвилин. Потім процідіть через кілька шарів марлі.

В результаті у вас вийде приблизно півсклянки рідини темно-коричневого кольору, якою потрібно змочувати ватні тампони і накладати на кілька хвилин на повіки протягом тижня.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram.

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь