Олександр Жарик: інвестиції у здоров’я ніжинців – найвигідніші

 

 

 

 

Приватний підприємець у сфері будівництва, ніжинець, Олександр Жарик все життя займається справою, яка не лише подобається і вдається, а й приносить прибуток. Здобував спеціальність «будівництво та експлуатація будівель і споруд» в Сумському національному аграрному університеті.

Журналістам сайту «Нежатин» він розповів про те, яким бачить Ніжин в найближчі роки та яких складових не вистачає для його розбудови.

Як Ви розпочали свою підприємницьку діяльність?

З однодумцями вирішили відкрити власну справу, аби бути незалежними. Я завжди любив будувати, щось робити своїми руками. З 2002-го року займаюся будівництвом.

З дитинства мріяли бути будівельником?

Як не дивно, але в дитинстві і в юні роки я не бачив себе будівельником, зовсім!

Більше хотів стати головою колгоспу. Батьки у мене аграрії, тож ця справа була мені дуже близькою. Але склалося так, що все ж таки вибрав будівельну діяльність. Навчаючись, зрозумів, що у мене це чудово вдається, приносить задоволення, тож може приносити і прибуток.

А яким Ви бачите Ніжин у найближчі роки?

Я вирішив йти у депутати цьогоріч разом з командою ВО «Батьківщина».

Програма, з якою партія йде на вибори – це стратегія успіху для Ніжина. Це ті проєкти, які зараз так необхідні нашій громаді, у тому числі, зокрема спрямовані на оздоровлення людей. Ми можемо залучати до міста різні інвестицій, але інвестування у здоров’я ніжинців – найвигідніша справа. Тільки здорове населення може хотіти вкладати сили у його розвиток.

Початок дій у напрямку будування в Ніжині сучасного басейну – це чудова справа. Розумію всі переваги його появи: оздоровлення, проведення всеукраїнських змагань, осучаснення міста. Хтось говорить про дороге обслуговування, але при правильній організації роботи спортивного комплексу – це не обтяжуватиме бюджет міста. Плюс – це нові робочі місця і найголовніше – вклад в здорове майбутнє населення.

А ще хочу зазначити, що будь-які ремонтні роботи або будівництво в Ніжині проходять через конкурси. Досить часто ми бачимо прояв монополізму в таких сферах або відсутність очікуваного результату. Ставши депутатом, відстоюватиму проведення в Ніжині відкритих конкурсів, що у свою чергу сприятиме позитивній конкуренції серед виконавців та підвищенню якості робіт.

Я підтримую думку команди «Батьківщина», що Ніжин – місто здорових і щасливих людей».

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь