Колишня ніжинська лазня “пішла з молотка”

 

 

 

 

Рішення “Про приватизацію нежитлової будівлі “лазня”, за адресою: м. Ніжин, вул. Козача, 3 шляхом викупу” прийняли сьогодні, 22 жовтня, на засіданні виконавчого комітету.

Загальна площа лазні складає 2 319,7 м2, 1989 року побудови.

Повідомляє “Нежатин

Раніше ми писали: Щедрий «розпродаж» комунального майна в Ніжині: продали баню

За два мільйона не продали, продають за один

Зазначимо, що ця лазня вже вкотре виставлена на аукціон та згадаємо передісторію продажу даного комунального майна.

Спочатку її стартова ціна складала більше двох мільйонів грн., потім, після відсутності покупців, її зменшили і знову виставили на аукціон, де  було двоє учасників: Сергій Охонько і Юлія Жидок.

Сергій Охонько запропонував суму у 2 000 000 грн, Юлія Жидок – 2 000 005 грн. Перемогла в аукціоні Жидок Юлія, проте, у результаті конкурсної процедури переможець аукціону, коли термін підписання нотаріального договору було вичерпано, відмовилась це зробити і аукціон признали таким, що не відбувся.

І ось декілька днів тому, ми дізналися, як і більшість людей, що лазня вже продана.

Ми запитали у потенційного покупця Сергія Охонька, який на минулих торгах дав другу по вартості ціну, чому він не приймав участь у аукціоні ?

Він зазначив, що хоч і слідкував за всіма публікаціями, інформації про проведення аукціону у  місцевих ЗМІ не було оголошено, тому він і не мав можливості приймати в ньому участь, і вважає, що аукціон проведено поспіхом та майже таємно.

Повторний аукціон відбувся зі зниженням ціни до мільйона, а точніше – запропонована покупцем ціна лоту з урахуванням ПДВ складає 1 363 200,00 грн. (Один мільйон триста шістдесят три тисячі двісті гривень 00 копійок). В тому числі ПДВ 227 200,00 грн. Покупець – Сутула Оксана Миколаївна.

Проект рішення за посиланням: https://nizhynrada.gov.ua/files/2020-10-22/R2pq40eVsk.docx

Наразі питання часу: тобто очікується рішення про купівлю даного майна.

 

Оксана Кравчук

Фото з архіву

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь