Один будинок обікрали двічі: що загрожує злочинцям у Ніжині

 

 

 

 

У Ніжинському міськрайоному суді обирали запобіжний захід для ніжинця, який підозрюється у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України. Про це йдеться в ухвалі суду, повідомляє mynizhyn.com.
О 14-30 год. 8 вересня 2020 року, маючи умисел на вчинення таємного викрадення чужого майна, з корисливого мотиву, з метою особистого збагачення, шляхом пошкодження вхідних дверей, підозрюваний проник до житлового будинку, звідки таємно повторно викрав ТВ тюнер Т2 марки Strong SRT 8209 вартістю 350 грн, та електроплиту марки A-Plus вартістю 345 грн, після чого зник. Чоловік завдав матеріальної шкоди на загальну суму 695,00 грн.
Продовжуючи свою злочинну діяльність, підозрюваний о 21-30 год. 9 вересня 2020 року проник до того самого житлового будинку, звідки таємно повторно викрав електропраску марки марки Aurora AU 027 вартістю 400 грн, після чого зник, завдавши матеріальної шкоди на суму 400,00 грн.
Кримінальні провадження, розпочаті за вказаними фактами, об`єднано в одне кримінальне провадження.
Підозрюваний неодружений, раніше судимий і не працює. Крім цього, на цей час у провадженні суду перебувають три обвинувальні акти стосовно чоловіка за вчинення правопорушень за ч. 2, 3 ст. 185 КК України, котрі перебувають на розгляді. Вказане свідчить про схильність підозрюваного до протиправної поведінки.
Після оголошення повідомлення про підозру, чоловік зник у невідому напрямку. Його розшукали і суд обрав для підозрюваного запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.
Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь