З Ніжина на північ Києва: вперше за багато років відновлено маршрут

 

 

 

 

Уперше за тривалий час із Броварів до станцій метро «Лівобережна», «Почайна», «Сирець» та «Берестейська» без пересадок можна доїхати прямою електричкою Ніжин – Борщагівка. Поїзд курсує з усіма зупинками зранку по буднях. Відправлення зі станції «Бровари» – о 6:00. Про це стало відомо з кількох джерел. Сьогодні графік руху оприлюднили і в «Укрзалізниці».
Зміни відбулися щодо електропоїзда № 6905, який з понеділка до п’ятниці їздив лише до станції «Дарниця». Графік руху на ділянці до «Дарниці» лишився незмінним. Однак електричка тепер ходитиме до «Борщагівки» – північним залізничним півкільцем.

Новий розклад руху електрички № 6905 із Броварів до Борщагівки, по буднях

Зазначимо, поїзд № 6905 у вихідні, як і раніше, курсує до станції «Київ-Волинський» – через «Видубичі» та «Київ-Пасажирський» (центральний вокзал столиці).
Нагадаємо, протягом тривалого часу приміські електрички не ходили в напрямку «Почайни». Кілька років тому рух повністю віддали іншому транспорту, зокрема київським міським електричкам. Наразі Київ – Борщагівка – єдиний приміський поїзд напрямку з Ніжина, зворотнього нема.
За інформацією залізничного блогера Олега Васильєва та джерел «Трибуни» в «Укрзалізниці», електричка № 6905 по буднях змінила графік ще від позавчора, 2 листопада. Джерела посилаються на телеграму по УЗ. Підтвердили зміну руху й окремі пасажири.
Водночас ще вчора, 3 листопада, у пресслужбі «Укрзалізниці» зазначили «Трибуні», що ніяких змін руху електрички № 6905 не відбулося. На станції «Бровари» станом на вчора також не змінили графік. Однак сьогодні на сайті УЗ розклад таки оновили.
Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь