На Чернігівщині під скорочення потрапили понад 6 тисяч медпрацівників

 

 

 

 

За даними статистики у 2020 році до обласної служби зайнятості надійшли списки про заплановане вивільнення 6355 медичних працівників. Переважна більшість з них (3469 осібабо 54,6%) – це молодший медичний персонал та адміністративно-господарський персонал), 2725 осібабо 42,9% – медичний персонал (лікарі, фельдшери, медичні сестри).

Крім того, планувалось вивільнити 161 працівника терцентрів. Станом на 1 січня на обліку в службі зайнятості перебували 130 медичних працівників, більшість з яких (94 особи) – молодший медичний персонал та адміністративно-господарський персонал.

З початку року у службізайнятості зареєструвалося 616 медичних працівників, серед яких більш ніж третина (226 осіб) медичного персоналу (лікарів, фельдшерів, медичних сестер). Всього ж перебувало на обліку та отримували послуги 746 осіб, звільнених з медичних закладів. Станом на 29 жовтня серед офіційно зареєстрованих в області безробітних налічується 438 працівників медичних закладів, 144 з яких – целікарі, фельдшери та медсестри.

Обласний центр зайнятості

 

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь