Ніжинці мають можливість стати помічниками Святого Миколая

 

 

 

 

Ініціатива побути в ролі Святого Миколая належить ніжинці Ларисі Жуковій, і реалізується вже не перший рік. Більше 30 листів Святому Миколаю написали вихованці Ніжинського центру соціально-психологічної реабілітації дітей, що по вулиці Гончарній. Лариса Жукова розмістила ці листи на своїй сторінці у мережі фейсбук. Тож подарувати здійснення бажання конкретній дитині може кожний.

Будь ласка, звертайте увагу на коментарі, які залишені під кожним листом. Той хто обирає листа на виконання бажання, залишає коментар, де вказує, що бере собі цього листа. Вже взято в дію 16 листів малечі і треба сказати, що помічниками Святого Миколая стають не тільки ніжинці, а й жителі інших міст України.

Один з дитячих листів до МиколаяОдин з дитячих листів до Миколая

Ця акція триватиме до 17 грудня, а потім Святий Миколай передасть подарунки дітям. Таку зустріч влаштують вихованцям закладу волонтери. Хто не встигне взяти собі лист, але дуже хоче подарувати дітям свято, може перераховувати кошти на картку, для цього зв’яжіться з ініціатором Ларисою Жуковою через мережу фейсбук!

До речі за тиждень на картку вже надійшло близько 13 тисяч гривень.

Як розказала Ніжин.Сіty організатор: “Кошти з банківської картки будуть використані для закупівлі фруктів для дітей, і підстрахують у випадку, якщо якийсь дитячий лист не знайде свого благодійника. Хоча ми такого і не підозрюємо, бо дуже багато людей, майже з усієї України. відгукуються серцем на дитячі мрії. Плануємо зустріч зі Святим Миколаєм і для вихованців Ніжинського дитячого будиноку-інтернату”.

До збору коштів на картку долучилися і ніжинські митці. Кошти від реалізації своїх робіт вони переводять на картку. Детальніше на фейсбук сторінці Лена Кобизька

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь