Команда Ніжинської “Батьківщини” продовжує добрі справи

 

 

 

 

Виборчий процес закінчився, а добрі справи продовжують бути. Підтвердженням цьому стало рішення команди Ніжинської «Батьківщини».

Грошова застава на вибори в сумі 18 000 грн. пішла на благу ціль – лікування діток з Ніжинщини Нікіти Мороза та Дмитра Іншакова. Хлопчики з дитинства борються за повноцінне життя, а їх батьки збирають кошти «по крупиці зі світу».

Дмитро Іншаков має діагноз ДЦП і потребує постійної реабілітації: ліків, спецвзуття, ортезів.

«Але зараз із-за сильного тонусу Діма почав ходити на пальчиках і часто падати. Ми вимушені були проколоти «ботек» і провести поетапне гіпсування, щоб знову вивести ніжки в правильне положення. Попереду ще одне гіпсування і комплексна реабілітація. Нажаль, паралельно наш старший син ще в липні зламав руку лікарі складали тричі в Ніжині, Чернігові і тільки втретє, в Дніпрі, команда Єршова більш-менш вдало поставила руку. Тепер йому теж потрібна реабілітація.

Рахунок на двох дітей плюс дорога і проживання приблизно 25-27тис. Розпочати потрібно 30-го листопада. Ми стараємось, але без вас зараз нам не справитись», – коментує мама Дмитра Наталія.

Карта ПриватБанка 4731 2196 1590 3535

(093) 947-48-15

У цей же час Нікіта Мороз продовжує боротися з важким онкологічним захворюванням. Діагноз: мезобластична нефрома правої нирки. Не дивлячись на біль та інші супутні симптоми, хлопчик намагається не відставати в активному житті від однолітків. Відвідує школу, гарно вчиться. Мріє по щасливе майбутнє. Та поки для нього головна мета – одужати.

Нікіта пройшов вже два курси хіміотерапії, вартість кожної них складає 42 000 грн. Залишилося ще 2: одна має бути пройдена вже в цьому місяці. Батьки благають небайдужих ніжинців допомогти зібрати потрібні  84 000 грн на лікування.

 

Карта ПриватБанк: 5168757383525906 гривні на ім’я мами Здоровець Тетяни Григорівни

5168742729152474 USD

5168742728881644 EUR

Телефон мами (096) 065 45 76

Зі слів Сергія Охонько: «Всі кандидати команди «Батьківщина» вирішила. Внески, які вони робили за реєстрацію на виборах передати дітям! Хочеться побажати Нікіті та Дмитру скорішого одужання! Та закликати всю громаду та політичні партії допомогти родинам!»

У допомозі взяли участь:

Сергій Охонько, Валерій Салогуб, Олександр Жарик, Наталія Березка, Тетяна Обідейко, Микола Кононець, Микола Дідик, Олександр Макієнко, Максим Удовенко, Юлія Царенко, Дмитро Хуторний, Віктор Радченко, Олександр Ландик, Катерина Кононяко, Юлія Мазепа, Олена Охонько, Тетяна Гур’єва, Микола Чуйко, Олег Лісовець, Ірина Куранда, Вадим Приходько, Олександр Ігнатюк, Інна Кривенко, Тамара Стратілат, Світлана Лазановська, Роман Желєзко, Юрій Лозовий.

Кожен із нас має можливість ДОПОМОГТИ!

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram.

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь