Радником міського голови став Сергій Охонько: коментар з перших вуст

 

 

 

 

Відповідне розпорядження міського голови “Про призначення позаштатним радником міського голови Охонька С. М.” було опубліковане вчора на офіційному сайті Ніжинської міської ради.
У даному розпорядженні йдеться, що з метою розширення участі громадян в обговоренні та вирішенні важливих питань місцевого значення:
1. Охонька Сергія Миколайовича призначити 24 листопада 2020 року позаштатним радником міського голови м. Ніжина Чернігівської області.
2. Керівникам виконавчих органів Ніжинської міської ради, її виконавчого комітету надавати Охоньку С. М. методичну, консультативну та інформаційну допомогу (за погодженням з міським головою) необхідну для ефективного виконання обов’язків позаштатного радника міського голови.
Підставою стала заява Сергія Охонька від 23.11.2020 р. Дане рішення журналісти нашого видання попросили прокоментувати власне самого Сергія Миколайовича.
Ви самодостатня людина, успішний підприємець. Навіщо це Вам і чому все ж вирішили взяти на себе такий посадовий обов’язок?

“Долучився до команди Олександра Кодоли, аби разом втілити у життя свої давні стратегічні ініціативи щодо розвитку Ніжина. Ніжинський міський голова рішуче налаштований на шлях успіху нашої громади. Тож вважаю необхідним допомогти йому у реалізації важливих економічних та інноваційних заходів.
На мій погляд, першочергово маємо збільшити надходження до міського бюджету. Вважаю, що ніжинські підприємства мають бути зареєстровані і платити податки у нас в місті. Сталий економічний розвиток громади забезпечить фінансування відповідних проектів розвитку, в реалізації Стратегії розвитку Ніжина.

Маємо створити нові екологічно невиснажливі підприємства для збільшення робочих місць для ніжинців. Туристичну привабливість Ніжина покращить впорядкування занедбаних центральних локацій. Системна щоквартальна профілактика автомобільних доріг запобігатиме ямковим ремонтам традиційних весняних вибоїн. Створення тротуарного кільця у центрі міста та реконструкція пішохідних вулиці Гоголя та алеї Шевченка стане передумовою приємних пішохідних прогулянок історичною частиною Ніжина.

Справ дуже багато. Змінимо Ніжин на краще разом”, – прокоментував журналістам Сергій Охонько.

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь