Вчені назвали топ-7 найкорисніших напоїв у світі

 

 

 

 

Ними можна замінити каву, газовану воду та інші шкідливі напої!

Коли люди говорять про здоровий спосіб життя, то найбільше згадується про здорову їжу! Чому ми не згадуємо про корисні для нашого здоров’я напої? Адже ми багато п’ємо! Дотримуйтеся наших рекомендацій, прислухайтеся до чужого досвіду і будете здорові, інформує Ukr.Media.

Безліч наукових досліджень було проведено на цю тему! І сьогодні ми поговоримо про те, які ж напої вважаються корисними для нас! Це доведено науково! Вчені рекомендують пити їх щодня!

Ось вам 7 “родзинок”, якими можна замінити каву, газовану воду та інші шкідливі напої!

Вода

Виводить токсини, підтримує роботу шлунка, позитивно впливає на стан судин і суглобів. Також вода грає найважливішу роль в терморегуляції організму. Дуже цікавий факт: 50% американців не п’ють воду взагалі! Вони втамовують спрагу газованими напоями!

Сік з яблук

Надає корисний вплив на роботу печінки, нирок і сечового міхура. Антиоксидантні властивості яблук ставлять їх в один ряд з борцями із захворюваннями головного мозку, онкологічними та іншими серйозними захворюваннями.

Гранатовий сік

Нормалізує роботу серця і судин, корисний при гіпертонії і анемії. Важливо: недобросовісні продавці можуть продавати продукт з барвниками та ароматизаторами, тому краще приготувати сік власноруч.

Морс із журавлини

Завдяки високому вмісту вітаміну С відмінно зміцнює імунітет, а також є хорошим жарознижуючим засобом. Крім того, його здатність перешкоджати старінню організму неоціненна.

Зелений чай

Стимулює виділення шлункового соку, заспокоює, знижує тиск, допомагає боротися з безсонням. Немає другого напою у світі, який був би так само “нафарширований” антиоксидантами, як зелений чай.

Трав’яний чай з ромашки

Має антибактеріальний ефект, а також заспокоює і розслабляє нерви. Крім того, ромашковий чай знімає спазми шлунка, знижує ризик виникнення каменів у нирках і жовчному міхурі.

Кефір

Ні для кого не секрет, що саме цей продукт нормалізує травлення. Крім того, кисломолочні продукти засвоюються набагато краще, ніж звичайне молоко!

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь