Верхній одяг для зими-2020-2021: що вибрати?

Обираючи верхній одяг для холодного сезону, потрібно враховувати безліч чинників. Це комфорт і зручність, надійний захист від холоду, спосіб життя і стиль, до якого ви звикли. За допомогою експертів майданчику з продажу одягу в інтернеті Shafa.ua ми вирішили розібратися докладніше, за якими критеріями варто обирати верхній одяг для зими. Пропонуємо кілька варіантів для різних виходів і ситуацій, і розповідаємо, що буде наймоднішим в сезоні зима-2020-2021.

 

Шуба

 

У наших широтах шуби не надто популярні, вони, швидше, є ознакою статусу, а не предметом першої необхідності. Температура взимку не так часто падає нижче 5-10 градусів Цельсія нижче нуля, зазвичай йде мокрий сніг, тому шубу особливо не поносиш. Та й дороге хутро не хочеться псувати вологістю. Але модні подіуми навперебій твердять, що шуба обов’язково повинна бути в гардеробі! Вихід є: шуби і кожушки з штучного хутра і плюшу.

 

Це неймовірно практично: синтетичне хутро, з яким би довгим ворсом воно не було, можна прати навіть у пральній машинці. Чого, звичайно ж, не зробиш з натуральним хутром — його обов’язково потрібно буде віддавати в хімчистку. До того ж, штучні хутра сьогодні пропонують багато іменитих дизайнерів і будинків мод — це турбота про братів наших менших і дуже актуальний в Європі тренд холодного сезону. Вибирайте короткі кожушки яскравих забарвлень або красиві шуби довжини міді.

 

Парка або пуховик

 

Альтернативою шубі може стати пуховик або парка. Такий верхній одяг підійде активним дівчатам і жінкам, які люблять комфортний стиль casual або спортивні образи. Теплий пуховик — це одна з найбільш зручних речей для будь-якої погоди. Вибираючи пуховик, обов’язково стежте, щоб верхній шар був водовідштовхувальним, а всередині був досить щільний утеплювач. Дуже модні в цьому сезоні пуховики-ковдри, об’ємні, з високим коміром і капюшоном — такі можна без зусиль знайти на інтернет-сервісі з продажу одягу Shafa.ua.

 

Парка — річ самодостатня, досить сувора, з військової ноткою в фасоні. Тому і весь образ потрібно підбирати по ній, враховуйте це, вибираючи парку. Краще віддати перевагу нейтральним відтінкам: чорний, графіт, шоколадний, хакі, темно-синій або темно-зелений. Але можна вибрати і яскраву парку: червону, гірчично-жовту, блакитну, пудрово-рожеву. Добре виглядають парки з хутряною обробкою капюшону. В останньому випадку теж можна вибирати штучне, а не натуральне хутро. Якщо хутро натуральне, добре, якщо воно відстібається — на випадок дощу або мокрого снігу.

 

Класичне пальто

 

Якщо за родом діяльності вам доводиться відвідувати офіс кожен день, навряд чи парка або пуховик тут будуть доречні. Обирайте пальто — це річ класична, традиційна, але в залежності від фасону і крою навіть пальто можна вписати в спортивний стиль. Приталені строгі моделі довжиною до коліна підійдуть для ділового образу. А ось фасони «оверсайз», об’ємні, зі спущеною лінією плеча і з капюшоном будуть поєднуватися навіть з кедами і кросівками.

 

Пальто для зимового сезону обов’язково має бути з натуральної вовни. Усередині повинна бути тепла підкладка для ще більшого комфорту. Популярністю користуються моделі пальто «трансформер», в яких внутрішня підкладка відстібається. Таким чином, пальто можна носити і взимку з підкладкою, і навесні або восени без неї. Для ділових образів обирайте класичні відтінки. Чорний буде занадто похмурим, краще віддати перевагу насиченому синьому або бордо. Одним з найбільш модних в цьому сезоні буде колір camel — верблюжий, карамельно-бежевий.

 

Дублянка

 

Одна з наймодніших варіацій жіночого одягу, про яку ми не могли не згадати. Якщо щодо шуб дизайнери виступили одноголосно: тільки штучне хутро, то у випадку з дублянкою допускається використання натуральної шкіри та замші. Це парадоксально, якщо говорити про турботу про братів наших менших, але все ж натуральні дублянки ніколи не зрівняються по красі, комфорту і рівню захисту від холоду з штучними аналогами.

 

Красиво виглядають короткі куртки-дублянки з овчини — в них буде зручно тим, хто багато часу проводить за кермом. Вони можуть бути яскравими і кольоровими. Дублянки нижче стегна або до коліна гарні в етнічному стилі — з вишивками, бахромою, орнаментами, візерунками, вставками і аплікаціями. Дублянки-максі можуть бути дійсно розкішними, нічим не поступаючись натуральним шубам з норки. Обирайте класичні відтінки для таких моделей.

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь