У Ніжинської ЗОШ №4 – Престижна Перемога

 

 

 

 

9 грудня 2020 року відбулася церемонія нагородження переможців XV українсько-канадського конкурсу освітніх проєктів фонду професора Ореста Цапа у ЧОІППО імені К.Д. Ушинського.
Даний конкурс щорічно організовується за підтримки мецената, великого патріота України, доктора Ореста Цапа за участі українсько-канадської фундації «Україна-діаспора» й кафедри педагогіки та психології ЧОІППО ім. К.Д.Ушинського.
Приємно, що цьогоріч педагоги й учні Ніжинської загальноосвітньої школи №4 долучилися до участі у даному проєкті і увійшли до 15-ки переможців.
“Ми обрали історико-краєзнавчий напрям і підготували проєкт про рідне місто – “Сторінками історії Ніжина” (фрагмент проєкту – творчу роботу наших учнів обов’язково перегляньте за посиланням і поставте “вподобайку”!). Напрям історичного краєзнавства був і лишається надзвичайно актуальним, адже історія країни пишеться у містечках і селах.
Сертифікат переможця та премію вручав доктор педагогічних наук, старший науковий співробітник, професор кафедри педагогіки та психології, дійсний член України Вільної Академії наук в Канаді Пономаревський Станіслав Борисович”, – пише на своїй сторінці у Фейсбук директор ЗОШ №4 Олег Манойленко.
Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь