Ніжинські лісівники підбили підсумки конкурсу на найкреативнішу годівничку

 

 

 

 

10 грудня, ніжинські лісівники оголосили переможців конкурсу «Креативна годівничка», участь у якому взяли понад 200 школярів.

Визначити переможців було надзвичайно важко, адже кожна годівничка – невеличкий витвір мистецтва, у який вкладено душу. Та все ж компетентне журі, до складу якого входили 14 лісівників, вирішило, що перше місце гідно посіли учні Талалаївської ЗОШ І-ІІІ ступенів, які зробили 42 годівнички!

Друге місце – Кіт Яна, учениця 15-ї школи м. Ніжина, а третє розділили між собою Саміло Анна, Лосинівська ЗОШ, і Кушнір Дарина, Ніжинська ЗОШ №15.

На жаль, через карантинні обмеження цього разу не вдалося влаштувати загальної зустрічі з учасниками конкурсу, тож ніжинські лісівники самі завітали в гості до найактивніших учнів Талалаївської ЗОШ і привітали переможців живою ялинкою та цікавими подарунками. Звісно, не оминули працівники лісгоспу і своїх улюбленців – вихованців Світанківського учнівського лісництва. Хоча цього разу вони й не посіли призових місць, та всі 14 годівничок були чудовими, тож дітлахи також отримали подарунки! А ще незабутнє враження залишив запашний лісовий чай, зібраний власноруч, яким діти пригостили лісівників.

ДП «Ніжинське лісове господарство»

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь