Милосердя родом із дитинства або Добрі справи ніжинських дошкільнят у День Святого Миколая

 

 

 

 

А ви знаєте, друзі, милосердя , як підмурівок особистості закладається у дошкільні роки спільними зусиллями батьків, родини, справжніх педагогів. В ці передсвяткові дні грудня до Дня Святого Миколая наші дошкільнята, педагоги, батьки ЗДО №13 «Берізка» долучилися до волонтерства і передали продуктову допомогу, гарні святкові малюнки з побажаннями для воїнів – земляків , що боронять незалежність на Сході України, у Всіхсвятську церкву військовому капелану о.Сергію Народному Герою України, з яким ми давно підтримуємо теплі, дружні стосунки.
Робота по збору і пакуванню святкових скриньок тривала кілька днів. Дітки, батьки, колектив закладу приносили все , що знадобиться нашим захисникам і допомагали дорослим пакувати. Найщиріші слова вдячності виносимо вам, дорогі наші батьки. Ви найкращі, ви відгукнулися і надали дітям справжній приклад МИЛОСЕРДЯ.
…Саме в такі хвилини і розповідали вихователі дітям , що не тільки ми маємо чекати подарунків від Святого Миколая, а й самі їх щедро дарувати з ніжністю і любов’ю всім, хто потребує цього.
Отець Сергій щиро, по-батьківськи зустрів нас, дорослих , подякував дітям і батькам за допомогу, привітав зі Святом Святого Миколая . З подякою до священника – капелана звернувся Голова піклувальної ради ЗДО №13 «Берізка» Лєонтьєв В.І. : «Доки будуть поруч з нами такі відважні воїни-капелани, такі духовні захисники як Ви, о.Сергію – наша Батьківщина буде непереможною.»
Слава Україні! Героям Слава!
Директор ЗДО №13 Наталя Примушко

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь