Ніжинка подарувала друге життя чоловіку під час руху потягу

 

 

 

 

Надзвичайна подія сталася о 5-ій годині ранку 20 грудня у потязі підвищеного комфорту за напрямком “Ніжин-Київ”. Тендітна, мила ніжинка Олена Бєлік прямувала до своєї роботи у Лікувально-діагностичний центр, аж раптом по гучномовцю передали, що хтось потребує медичної допомоги.

Повідомляє mynizhyn.com.

Як потім виявилося, це був батько ніжинця Влада Шудри – у в нього зупинилося серце. Маючи медичну освіту та добре серце, дівчина відгукнулася на заклик та поспішила на допомогу людині. Діагностувавши по зовнішнім ознакам зупинку серця, не вагаючись, Олена почала реанімувати літню людину. Враховуючі, що нещодавно вона перенесла операцію та реанімаційні дії потребують великої сили і витримки, їй це було надскладно, але вона не зупинялася та продовжувала виконувати свій людський обов’язок.

На щастя дівчині вистачило сил провернути людину до життя, Передаючи хворого команді носівських медиків, дівчина подарувала йому друге життя.

Треба зауважити, що родина хворого, в особі сина Владислава Шудри, виказала вдячність за героїзм Олена Бєлік, та теплі слова мамі Олени за виховання такої чуйної доньки.

Тішить, що в нашому мінливому та бентежному світі досить багато людей відгукуються на заклик про допомогу.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram.

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь