В Україні держструктури придбали авто у 2020 році на 1,5 млрд грн

 

 

 

 

Найбільше транспортних засобів купили структури МВС – 748 машин на 369 млн грн. У цілому на всі авто для держави було витрачено стільки ж, скільки й на апарати ШВЛ.

В Україні в поточному році державні структури придбали 2 852 службових автомобілі більш ніж на 1,571 мільярда гривень. Перевага віддавалася транспортним засобам марок Renault, Peugeot і Toyota, пише Dozzoro.
“98% з них – це нові авто. Активно замовники цікавилися машинами у вересні і жовтні. За ці два місяці вони оголосили 35% від усіх тендерів на автомобілі. В цілому майже на таку ж суму, що й на машини, у цьому році витратили на апарати ШВЛ”, – йдеться в повідомленні.
Так, найбільше автомобілів було закуплено Міністерством внутрішніх справ. Наприклад, 748 машин на 369 мільйонів гривень придбала Нацполіція. Їх купили в одного постачальника – ТОВ Спец-Ком-Сервіс.
Державна прикордонна служба купила 60 автомобілів на 39 мільйонів гривень. З них 40 транспортних засобів марки Renault Duster і 20 – Mitsubishi L200.
Обласні служби автомобільних доріг Укравтодору купили 44 машини, заплативши за них 36,3 мільйона грн. Серед них були й преміальні Toyota Land Cruiser, Toyota Highlander, Mazda CX 9 і Mitsubishi Pajero Sport.
Служба зовнішньої розвідки також придбала 44 автомобілі на 38,5 мільйона гривень.
Державна прикордонна служба купила 40 автомобілів підвищеної прохідності спеціального призначення на базі Renault Duster.
Управління державної охорони купило 38 машин, які обійшлися в 31,5 мільйона гривень. Серед придбань: Toyota Proace Verso, Toyota Land Cruiser Prado, а також Mitsubishi Pajero Sport.

Нагадаємо, в Україні зріс попит на старі авто. Лідером за популярністю в листопаді стали Renault Megane і Volkswagen Passat.
Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram.

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь