На Чернігівщині 30-річна жінка обікрала власну матір

 

 

 

 

Вироком Чернігівського районного суду Чернігівської області від 21.12.2020 мешканку м.Славутича Київської області визнано винною за вчинення крадіжки банківської картки у матері (ч.1 ст.357, ч. 1 ст. 185 КК України КК України). Прокурором Чернігівської місцевої прокуратури доведено, що 30-річна жінка, перебуваючи вдома у своєї матері в одному з сіл Чернігівського району, таємно заволоділа банківською карткою матері та, в подальшому, здійснила дві операції з розрахунку карткою в різних магазинах, чим завдала потерпілій матеріальну шкоду на загальну суму 1319,50 грн.

Обвинувачена за пред’явленим їй обвинуваченням вину свою визнала повністю. Суд повно та всебічно оцінив надані стороною обвинувачення докази у справі та прийшов до висновку про наявність у діях жінки складу інкримінованих їй злочинів, тобто, у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.1 ст.357, ч. 1 ст. 185 КК України КК України.

Враховуючи щире каяття обвинуваченої та активне сприяння розкриттю кримінального правопорушення, судом призначено покарання  у виді 80 годин громадських робіт.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram.

 

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь