Ситуація з коронавірусом у Ніжині за минулу добу

 

 

 

 

За даними Управління охорони здоров’я Чернігівської ОДА станом на 25 грудня в області зафіксовано 426 нових випадків підтвердженого діагнозу інфікування на COVID-19. У Чернігові виявлено 130 нових випадків, у Варвинському районі – 78, у Ніжині – 49, у Прилуках – 28, у Новгород-Сіверському районі – 26, у Козелецькому та Чернігівському – по 24, у Бахмацькому – 22, у Бобровицькому – 21, у Ріпкинському – 13, у Прилуцькому – п’ять, у Городнянському та Борзнянському – три та два відповідно, у Носівському – один. З них 17 перебувають на госпіталізації, інші лікуються амбулаторно.

За минулу добу ще 275 пацієнтів одужали від COVID-19. З них у Ніжині одужав 21 хворий, у Корюківському районі – 19, у Чернігові та Козелецькому районі – по 18, у Новгород-Сіверському – 16, у Ніжинському районі та Прилуках – по 15, у Менському та Сосницькому – по 14, у Чернігівському – 13, у Варвинському та Ріпкинському – по 12, у Борзнянському та Носівському – по 9, в Ічнянському та Коропському – по 8, у Бахмацькому, Куликівському і Талалаївському – по 7, у Бобровицькому, Срібнянському та Сосницькому – по 6, у Городнянському, Семенівському та Прилуцькому – по п’ять. З них 34 перебувають на госпіталізації, інші лікуються амбулаторно.

Підтверджених діагнозів інфікованих на COVID-19 в області – 28 730 з них:
– 15 840 пацієнтів одужали;
– 11 895 знаходиться на амбулаторному лікуванні;
– 566 перебуває на госпіталізації в ЗОЗ;
– 398 летальних випадків;
– 31 померла особа із супутнім діагнозом COVID-19.

За минулу добу в області проведено 758 ПЛР-тестів та 805 ІФА-досліджень.

Всі ми чекаємо на свята. Але готуючись до святкування вдома, робіть покупки онлайн чи дізнайтеся про інші можливі способи доставки. Якщо неможливо зробити покупки до свят онлайн, намагайтеся уникати людних торгових центрів, робіть покупки не в години пік. Спробуйте мінімізувати поїздки на свята. Якщо ж це неможливо, дотримуйтесь запобіжних заходів, щоб зменшити ризик. Дотримуйтеся безпечної дистанції, одягайте маску. Під час подорожей або поїздок беріть з собою антисептик або часто мийте руки з водою та милом щонайменше 40 секунд. Якщо почуваєтеся зле – залишайтеся вдома. Залишайтеся в безпеці та будьте здорові.

За інформацією Департаменту інформаційної діяльності та
комунікацій з громадськістю Чернігівської облдержадміністрації

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram.

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь