Конфлікт із-за тварин: мешканцям багатоповерхівки заважає будка для собак

 

 

 

 

Людська жорстокість і байдужість до братів наших менших іноді вражає… Про один із таких випадків розповідають в Фейсбук у спільноті Допомога тваринам міста Ніжина:
“А ми знову намагаємося достукатися до людських сердець! Для собачки, яка народила цуценят в картонній коробці, волонтерка на власні кошти придбала будочку, адже йдуть морози і малята на бетоні їх просто не переживуть. Після того, як щенята трохи підростуть, їх роздадуть, а маму стерилізують. Все це декілька разів було пояснено мешканцям будинку, де стоїть будочка, проте багато з них категорично проти!
Їм комфортніше живеться в своїх теплих квартирах, коли поруч хтось страждає. Вони вимагають прибрати будку, мабуть вважають, що завтрашні -18 цуценята переживуть і на картонці.
Люди, схаменіться! Коли собака мерзла на бетоні, ви проходили повз, а тепер вона вам заважає. Ви викрикували погрози тендітній дівчині, коли вона тягла будочку для собаки, нецензурно лаялись… бідна дівчина, яка опікується собачками, плаче та не знає, що робити… який же ви приклад для своїх дітей? В якій країні ви мрієте жити, коли чуже страждання вам не тільки байдуже, а ви ще й заважаєте тим, хто робить добрі справи?
Ця собачка буде стерилізована, не водитиме «весілля», займатиме свою територію та не пускатиме на неї чужих собак! Скільки небайдужих ніжинців навпаки ставлять будки для бездомних тварин у дворах багатоповерхівок, самі збирають кошти та стерилізують безпритульних котиків і собак. Бо вони відповідальні та добрі! Беріть з них приклад, подумайте не лише про себе!
Ми будемо дуже уважно спостерігати за будочкою та собаками. Якщо з ними щось трапиться чи вони зникнуть, ми оприлюднимо відео, де ви сваритесь та погрожуєте прибрати собак, зробимо відомими кожного з вас на всіх можливих інтернет ресурсах і не тільки. Нічого особистого, просто хтось має захищати тварин від таких як ви.
Раптом хтось може взяти цю родину на перетримку, пишіть. Сподіваємось на диво”.
Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь