НАРДЕП ВАЛЕРІЙ ДУБІЛЬ ВИСЛОВИВ ПІДТРИМКУ УЧАСНИКАМ «ТАРИФНОГО» МІТИНГУ У ЧЕРНІГОВІ

 

 

 

 

Цілком розділяю обурення чернігівців щодо підвищення комунальних тарифів. У період пандемії такі дії влади є, по суті, ударом в спину для кожної української родини.

Про це на своїй сторінці у Facebook написав народний депутат України, заступник голови ВО «Батьківщина» Валерій Дубіль, коментуючи сьогоднішній мітинг проти підвищення тарифів.

За його словами, Батьківщина має чітку позицію з цього приводу – тарифи на газ мають бути зменшені втричі.

«Український газ не може коштувати більше 2 гривень, а імпортний – більше 4. Сьогоднішня «знижка» від влади в 6.99 гривень – це взята «зі стелі» цифра, як результат обурення людей по всій країні», – пише нардеп.

Політик також додав, що команди «Батьківщини», зокрема на Чернігівщині, будуть ініціювати скликання позачергових сесій місцевих рад, і однозначно голосуватимуть ЗА звернення до уряду щодо врегулювання тарифного питання.

Нагадаємо, Чернігів приєднався до мітингів, які прокотилися всією країною, проти підвищення цін на комунальні тарифи. Так, перша акція відбулась 12-го січня біля будівлі Чернігівської міськради, друга — сьогодні, 15 січня. Люди виступали за скасування підвищення ціни на газ і повернення пільгового тарифу на електроенергію.

Свою підтримку містянам висловила й міська організація ВО «Батьківщина», яка приєдналася до акції обидва рази. Крім того, представники «Батьківщини» провели прес-конференцію, де обгрунтовано заявили, що газу вітчизняного видобутку в Україні достатньо для того, щоб забезпечити громадян і зменшити тарифи втричі. Також під час прес-конференції був продемонстрований проект рішення для депутатів місцевих рад, в якому є вимога до Кабміну переглянути постанову в частині зміни ринкового механізму формування ціни на газ та повернути пільговий тариф на електроенергію для населення.

Джерело: val.ua

 

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь