Ніжинця обікрали в центрі міста на 20 тисяч доларів!

 

 

 

 

Прилуцький міськрайонний суд Чернігівської області визнав двох осіб винними у відкритому викраденні чужого майна у великих розмірах, вчиненому за попередньою змовою (ч. 4 ст. 186 КК України). Обидва фігуранти не місцеві. Один із них проживає у Білорусії, інший – житель міста Одеса.

Відповідно до позиції прокурора, суд призначив до відбування по 8 років та ще 6 місяців позбавлення волі кожному обвинуваченому. Окрім того, до одного із них суд застосував спеціальну конфіскацію, у власність держави конфісковано 442 тисячі гривень, які використовувалися як засіб для вчинення злочину.

Попри не визнання особами своєї винуватості у скоєному, у суді прокурор Ніжинської місцевої прокуратури довів, що в грудні 2019 року, під приводом обміну чоловіки відкрито заволоділи грошима місцевого жителя на одній із центральних вулиць міста Ніжин. Викрали 20 тисяч доларів США та втекли з місця події на позашляховику «Volkswagen Touareg».

Також суд погодився з думкою прокурора, висловленою у обвинувальній промові під час судових дебатів, щодо необхідності застосування до обвинувачених запобіжного заходу у виді тримання під вартою та взяття їх під варту із зали судових засідань.

Вирок законної сили наразі не набрав.

Пресслужба Чернігівської обласної прокуратури

Фото з мережі

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь