Ковзанку у Ніжині відкрито: всі бажаючі можуть стати на ковзани!

19 січня у Ніжині відкрили льодову ковзанку, що розташована за адресою вул. Об’іжджа, 120.

На відкриття завітав міський голова Олександр Кодола, заступники міського голови, депутати Ніжинської міської ради, керівники установ та організацій Ніжина, представники міського центру “СПОРТ ДЛЯ ВСІХ”, а також жителі міста та всі, хто бажає насолодитися зимовим видом спорту на хокейно-футбольному майданчику!

Міський голова Олександр Кодола привітав ніжинців зі святом, побажав усім зоров’я, віри, любові. «Сьогодні приємна подія: відкриття ковзанки, яка допоможе багатьом ніжинцям займатися зимовим видом спорту, і я дякую усім комунальним службам які підготували безкоштовну ковзанку, і це подарунок місту від міської влади, від депутата Сергія Охонька, і ми будемо робити наше місто Ніжин кращим – підкресив очільник міста – а зараз, головне гарно навчитися кататися на ковзанах, адже і я сьогодні разом з вами розділяю цю приємну подію і вперше стаю на ковзани!».

Депутат Міської ради Сергій Охонько привітав усіх зі світлим святом Водохреща, а також з відкриттям льодової ковзанки і підкреслив, що нарешті міська влада підтримала ідею, щодо оснащення даного майданчику освітленням. Батькам дітей даного мікрорайону він побажав берегти майданчик та частіше відвідувати його, загартовувати майбутнє покоління і прививати у дітей любов до спорту.

Незважаючи на тріскучий мороз, на відкритті льодової ковзанки панувала святкова атмосфера та грала музика. Крім того, територія майданчику тепер оснащена освітленням, що дає  змогу безпечно кататися на ковзанах до пізнього вечора.

Коментуючи журналістам «Нежатин» дану подію, директор міського центру “СПОРТ ДЛЯ ВСІХ” Сергій Півень подякував міському голові Олексадру Кодолі за підтримку даної ініціативи, висловив подяку депутату Ніжинської міської ради Андрію Гомоляко, а також комунальному підприємству «ВУКГ» за проведення освітлення, якого давно потребував даний майданчик, котрий було збудовано на кошти депутата Сергій Охонька.

«Цей майданчик на сьогоднішній день став більш сучасний, оснащений освітленням – підкреслив Сергій Півень – я вдячний всім, хто підтримував і підтримує спорт у нашому місті, і всім небайдужим ніжинцям, які нам допомагали».

Насправді, завдяки підтримці міського голови Олександра Кодоли та його команді, ми бачимо реальні зрушення і в спортивній галузі нашого міста, і сьогоднішній захід є тому підтвердженням. Адже тепер жителі одного з найбільших спальних мікрорайонів міста мають можливість відвідати сучасно оснащений стадіон. Адже до цього часу, в більшості випадків, ковзанки облаштовували на центральному стадіоні «Спартак», або ж ніжинці мали можливість відвідувати ковзанку у міському парку Шевченка на платній основі. Зараз безкоштовно надається така можливість ніжинцям разом з дітьми покататися на ковзанах безкоштовно поруч зі своїми домівками. Маємо надію, що таких проектів у нашому місті буде більше, і займатися спортом просто неба буде більш доступно.

Фото Нежатин та Ніжинрада
Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram.

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь