Ніжинців запрошують на сканді-екскурсію історичним середмістям Ніжина: приєднуйтесь!

 

 

 

 

ГО «Ніжин-Сканді-Тур» запрошує 31 січня (неділя) на безкоштовну  сканді-екскурсію «На Маґерки!» історичним середмістям Ніжина.
Про це у мережі Фейсбук повідомляє ГО “Ніжин-Сканді-Тур”
Якщо Ви давно хотіли спробувати скандинавську ходьбу, але не було нагоди – приєднуйтесь до нас. Що побачимо та про що почуємо:
1. Воздвиженська церква на Маґерках – усипальниця родини полковника Петра Розумовського, храм, де розгорталися неймовірні й моторошні події, пов’язані з полковниковою донькою, підслухані юним гімназистом Миколою Гоголем
2. Графський парк, що зберігає таємниці родини Вітгенштейнів, а також кількох десятків поколінь гімназистів і студентів закладів Ніжинської вищої школи…
3. Старий корпус Ніжинського державного університету – це і гімназія вищих наук, і фізико-математичний ліцей, і юридичний ліцей, й історико-філологічний інститут, й інститут народної освіти, і педагогічний інститут, і, врешті, університет – багато назв, і багато легенд, таємниць, загадок… Найперша – що приховує пам’ятник графові Іллі Безбородьку?
Коли: 31 січня об 12:00. Збір біля їдальні Університету напроти газового господарства.
Що мати з собою? Зручний одяг та взуття для ходьби – палиці для скандинавської ходьби (для зареєстрованих учасників в проекті) будуть видаватися безкоштовно.
Щоб стати учасником, заповни реєстраційну форму за посиланням https://forms.gle/UYkiQF1bjuQe3ZRH9
Кількість учасників обмежена групою 15 осіб.
В зв’язку з посиленням карантинного режиму, просимо кожного учасника мати з собою захисну маску та дотримуватися установленої дистанції.
Довідки за телефоном 067-977-02-12.
ЦІКАВО про Ніжин для НІЖИНЦІВ!
Фотозвіт з минулих заходів Ви можете переглянути за посиланням
Нагадуємо, що реалізація проекту відбувається у співпраці з
Ніжинський краєзнавчий музей ім. Івана Спаського
Фото з архіву

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь