Від професійних рекомендацій до партнерських програм

Прообразом партнерок стали рекомендації, які широко використовуються в сегменті B2B. Згодом вони перетворилися та стали повноцінними програмами. Їхні учасники виходять на цілком реальний та стабільний дохід

Стабільний заробіток через партнерську програму в мережі Інтернет

Партнерська програма на сайті https://pmaffiliates.com/ є вже давно не новим, але цілком легальним способом заробітку в Інтернеті. Незважаючи на те, що в мережі Інтернет багато онлайн-розваг, у тому числі азартних, можна на них і заробляти, а не тільки проводити час за грою. Явною перевагою партнерки є те, що не потрібно поповнювати ігровий рахунок, тобто вкладати будь-які кошти в гру, а навпаки, виводити кошти з реального банківського рахунку за виконану роботу.

Що таке партнерка?

Партнерська програма є лише різновидом ділового співробітництва між компанією, рекламодавцем та партнером, який і бере на себе обов’язок розміщення тієї чи іншої реклами в мережі для залучення нових користувачів. Але його робота не обмежується тільки розміщенням реклами наосліп, адже кожен крок повинен бути продуманий. Адже результатом дій учасника партнерської програми, або афіліату, є цільова дія, наприклад, реєстрація на сайті, поповнення рахунку тощо. Саме за цільову дію афіліат отримує реальний прибуток.

Перш ніж з’явилися повноцінні партнерські програми, у сегменті B2B активно використовувалися рекомендації. Завдяки таким рекомендаціям у бізнесу з’явилися нові клієнти. Тоді той, хто давав рекомендацію, міг розраховувати на певний бонус, і лише матеріальна винагорода, наприклад, знижка тощо.

Типи партнерських програм

  • Можна підписатися на умови партнерської програми, де важливий клік та стабільний трафік. Тільки те, що користувач перейшов за індивідуальним партнерським посиланням, є підставою внести плату за його роботу. Таким чином, афіліат розміщує банер і стимулює користувачів переходити на сайт компанії. У цьому випадку цільова дія не така важлива.
  • Широкою популярністю користуються партнерські програми, де користувач отримує плату за цільову дію. Він отримує матеріальну винагороду за реєстрацію на сайті компанії, поповнення ігрового рахунку, завантаження мобільного додатка і т.д. Скільки партнерських програм, стільки та умов.

Часто, щоб захистити свою репутацію від недобросовісних веб-майстрів, які створюють штучний трафік, залучають ботів, компанії готові співпрацювати на жорсткіших умовах, де новий користувач обов’язково має поповнити ігровий рахунок тощо. Таким чином, і у разі виявлення несумлінного веб-майстра є користувачі, які готові скористатися послугами та продуктами компанії у режимі реального часу.

За професійні послуги веб-майстра отримує фіксовану суму, якщо йдеться про разову цільову дію. Але багато афіліатів віддають перевагу довгостроковій співпраці, тому орієнтовані на відсоток від загального доходу. Адже користувач може стати активним гравцем, і часто поповнювати ігровий рахунок, що на руку веб-майстрам і, звичайно, рекламодавцям.

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь