Негода в Україні: водіїв просять утриматися від поїздок

 

 

 

 

Рятувальники наголошують про суттєве погіршення погодних умов, що може призвести до порушення та припинення руху транспорту.

Про це інформує сайт ДСНС.

Зазначається, що 29 січня в Україні, крім південного сходу, на дорогах ожеледиця  (І рівень небезпечності, жовтий).

ДСНС звертається до власників транспортних засобів з проханням утриматися від подорожей автомобілями у період негоди та не залишати транспортні засоби вздовж доріг, щоб спецтехніка комунальних служб могла вчасно та якісно очистити дороги і тротуари від снігу.

Нагадаємо, “за прогнозом УкрГідрометцентру, протягом доби 28 січня у деяких областях України – суттєве погіршення погодних умов та сильні снігопади. Так, в Одеській, Миколаївській областях надзвичайний сніг (приріст снігового покриву 30-40 см), посилення швидкості вітру до 15-20 м/с, сильна хуртовина, снігові замети, налипання мокрого снігу (ІІІ рівень небезпечності, червоний), а в Кіровоградській області сильний мокрий сніг (приріст снігового покриву 20-30 см), налипання мокрого снігу (ІІ рівень небезпечності, помаранчевий). Крім того, значний мокрий сніг та налипання мокрого снігу очікується також в Черкаській, Полтавській, Сумській та Чернігівській областях (приріст снігового покриву 10-15 см)», – йдеться у повідомленні.

 

За матеріалами: auto-portal.com.ua

Фото з мережі

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь