Хто дасть тепло ніжинцям: чи зміниться постачальна компанія?

 

 

 

 

Перехід на альтернативний вид палива для вироблення теплової енергії та побудову нових твердопаливних котелень міський голова Олександр Кодола обговорював у стінах ніжинської міської ради разом з депутатами під час презентації проекту компанії “Кліар Енерджі” – можливого постачальника тепла до осель ніжинців.

Було детально обговорено терміни побудови нових котелень, ділянки для зберігання пелетів і щепи, їхню доставку, вплив на навколишнє середовище та вартість тарифу.

Про це на своїй сторінці у мережі Фейсбук повідомляє Олександр Кодола

У повідомленні йдеться про наступне:

Увазі ніжинців енергокомпанія запропонувала масштабний інвестиційний проект, який дозволить реорганізувати систему опалення Ніжина та стати незалежними від газопостачальних компаній.

“Кліар Енерджі” готова інвестувати близько 4,5 млн євро для побудови нових 14-15 котелень та організації опалювального сезону.

Але необхідно розглянути всі можливі ризики та запобігти зриву цього опалювального сезону та початку наступного.

За останні роки борги ТОВ «НіжинТеплоМережі» сягнули близько 75 млн грн. З квітня арештовані рахунки, ситуація достатньо складна. Спільно нам вдалось її врегулювати, але це стратегічно її не вирішує.

Один з виходів – повернути у власність громади цілісний майновий комплекс у нинішньої теплопостачальної компанії ТОВ “Ніжинтепломережі” та отримати змогу реалізувати новий проект, який дасть можливість ніжинцям вчасно отримувати якісні послуги та зменшити вартість тарифу на теплову енергію на 10 %.

До вашої уваги презентація можливого постачальника тепла у м. Ніжині. Наразі питання проходить обговорення на виъздних та профільних комісіях.

Щоб переглянути відео, переходьте за посиланням:

https://www.facebook.com/alyansjob/posts/2835609623377602

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Фото: Ніжинрада

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь