Не Водоканал: хто і для чого проситься в оселі ніжинців?

 

 

 

 

Чого тільки не вигадують шахраї, аби задурити голови довірливим мешканцям!.. Підозріла історія трапилася в Ніжині вчора, 4 лютого.
Повідомляє Нежатин.
Про це в Фейсбук написала ніжинка Наталія: “Сьогодні вдень до моєї мами приходили двоє (чоловік та жінка), вони представились, що з Ніжинводоканалу перевірять труби. Посвідчення не показали. Мама дівчину впустила, та нібито перевірила і питає маму, хто хозяїн квартири (незрозуміло, навіщо такі питання).
Я зателефонувала в Ніжинводоканал, на що мені відповіли, що труби ніхто не перевіряє і по домівках ходять лише для опламбування та розпламбування ( у мене з цим все гаразд). Дівчина була невеликого зросту та в червоній курточці.
Пишу цей пост для того, щоб попередили своїх батьків про те що, незрозуміло хто ходить і для чого – невідомо”.
Користувачі в коментарях під постом писали, що схожі ситуації траплялися і з ними.
Ніжинський водоканал причетність своїх працівників заперечив та застеріг ніжинців:

“Шановні споживачі! У зв’язку із зверненнями мешканців міста про невідомих осіб, які представляються представниками підприємства і заходять до помешкань з метою перевірки труб і т.і. – будьте пильними.

Представники КП “НУВКГ” мають службові посвідчення і Ви можете перевірити: “чи дійсно вони працівники підприємства” – Телефонуйте на гарячу лінію підприємства +380 (68) 1519819 або в абонентський відділ 23176, 0967094554, 0681917592, щоб не постраждати від шахраїв!”

Фото ілюстроване

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь