Інформація про glo™ — пропозиції, новини, інструкції

На правах реклами.

gloTM призначений для повнолітніх споживачів тютюну або нікотину.

Пристрої для нагрівання тютюну glo ™ — це відносно новий продукт на ринку України. Девайси потрібно використовувати разом із тютюновими стіками, які створені спеціально для нагрівання, а не спалювання. Також потрібно не забувати про новини glo™, що постійно з’являються, оскільки бренд регулярно оновлює асортимент і пропонує повнолітнім споживачам нікотину нові продукти. Серед них: нові моделі пристроїв, лімітовані версії тютюнових стіків та багато іншого.

Де дізнатися про новини glo™

Якщо ви зацікавлені новинками бренду, дізнатися про них можна безпосередньо на сайті бренду glo™. Для цього завітайте на сайт за посиланням — https://myglo.com.ua/blogs/info. На сайті регулярно публікують різні лайфхаки, спеціальні пропозиції, інструкції з використання девайсів тощо.

Вивчаючи блог glo™, ви дізнаєтеся про всі новинки бренду, а також різні важливі зміни. Наприклад, про появу нових роздрібних мереж, де можна купити нові моделі пристроїв для нагрівання тютюну, аксесуари, тютюнові стіки тощо.

Інструкції та новини glo™

Відвідавши сайт бренду і прочитавши новини гло (glo™), ви дізнаєтеся все необхідне про те, як користуватися девайсами для нагрівання тютюну. Цей процес виглядає так:

  • Відкрийте затвор зверху пристрою та акуратно вставте всередину корпусу тютюновий стік відповідного формату (Нано або Демі) .
  • Натисніть та утримуйте кнопку впродовж 3 секунд. Відпустіть її, коли девайс завібрує.
  • Через 15–20 секунд на пристрої ввімкнуться 4 світлові індикатори. Після чергової вібрації можна розпочинати сесію.
  • Час використання девайсу — до 4 хвилин (в режимі Standard). Коли всі індикатори згаснуть, сесія вважається закінченою.
  • Утилізуйте використаний тютюновий стік.

Регулярно перевіряйте новини гло (glo™), оскільки бренд може публікувати інформацію щодо способів використання нових моделей. Це важливо, оскільки нові пристрої для нагрівання тютюну можуть мати додаткові функції або нові особливості роботи. (повтор с предыдущего абзацы)

Спеціальні пропозиції та акції glo™

Регулярно перевіряючи блог glo™, ви будете отримувати всю необхідну інформацію. Завдяки цьому з’явитися можливість ознайомитися з актуальними спеціальними пропозиціями бренду.

Якщо виникнуть додаткові запитання або потрібна персональна консультація, звертайтеся до служби підтримки бренду. Зробити це можна за допомогою наступних контактних телефонів: 0 (800) 50–90–80 або 8008. **

* Тютюновмісні вироби для нагрівання не є цілком безпечними та викликають звикання.

** Дзвінки безкоштовні. Тільки для повнолітніх.

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь