Один із проектів громадського бюджету: в Ніжині буде безкоштовна студія аудіо- та відеозапису

 

 

 

 

Прекрасну можливість реалізації проекту громадського бюджету, який потрібен нашому місту, отримали ніжинці після ухвалилення на сесії міськради рішення «Про визначення проєктів-переможців громадського бюджету 2021 року та подальше їх фінансування».

Проектів-переможців цього року – 19. Повідомляє Нежатин.

Раніше ми писали 19 проєктів-переможців громадського бюджету 2021 року затверджено

Що являє собою кожен із цих проектів – розкажемо містянам на сторінках нашого сайту.

Проект «Молодь Records» – автор Анжела Тимченко.

Що передбачає проект?

Створення мобільної студії аудіо- та відеозапису для розвитку естетичного смаку молоді Ніжинської міської ОТГ віком від 12 років, необхідної для формування культурного та якісного контенту в соціальних
мережах та інших ЗМІ через використання професійної техніки на безоплатній основі.

“Враховуючи швидкоплинність молодіжних трендів в бік онлайн-формату виникає необхідність збільшення якісного відео та аудіо контенту. Також, слід зазначити, що ситуація пов’язана з Covid-19, збільшила перехід до онлайнових форм роботи і активностей”, – говорить А. Тимченко.

Ідея проекту спрямована на залучення молоді та громади міста до створення якісного онлайн-продукту (відео, подкасти, стенд-апи, туторіали та ін.), розвитку творчості, креативу та культури поведінки в мережі Інтернет.

Основними бенефіціарами проекту є молодь від 12 до 35 років та представники громади Ніжинської міської ОТГ, старші 35-річного віку, зацікавлені в створенні якісного контенту та розвитку творчих здібностей, шляхом запису власного продукту завдяки даному проекту в зручний час і обов’язково на
безоплатній основі.

Отже, у ході реалізації проекту на базі Ніжинського міського молодіжного центру творча молодь міста, яка пише пісні, кавери, веде свої блоги, знімає різнопланові ролики та створює інший відео- та аудіоконтент матиме змогу легко, просто, а головне якісно та безкоштовно створювати власні доробки, що надасть їм можливість реалізувати себе в інноваційних професіях.

Орієнтовна вартість проекту – 100 000 грн.

Фото ілюстроване

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

 

 

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь